Wintercyclus 2020  -2021

In de winterperiode van 2020  -2021  zal Voetbalacademie Noord starten met een  trainingscyclus bestaande uit 6  trainingen  van 75-90 minuten.

Met deze trainingscyclus willen we de ontwikkeling van de spelers, speelsters en keepers stimuleren, juist in een periode waarin er helaas niet in competitieverband (veld/zaal) kan worden gevoetbald.  De  trainingen fungeren als aanvulling op de reguliere trainingen van de voetbalvereniging.

Voetbalacademie Noord is clubonafhankelijk. De trainingen van Voetbalacademie Noord zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar en worden vanuit Voetbalacademie Noord verzorgd door ervaren en gemotiveerde trainers in het jeugdvoetbal.

Iedere deelnemer moet zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ontwikkelen. Hierbij richtten we ons op de volgende kenmerken: plezier, individu staat centraal, veel beweging, trainen op eigen niveau, uitdaging, veel actie en er moet een leereffect bewerkstelligt worden. Om verbetering bij de deelnemers te garanderen wordt er in de trainingsgroepen (op basis van leeftijden) op verschillende niveaus getraind. Dus in de praktijk kunnen er in een leeftijdscategorie verschillende eisen aan de deelnemers worden gesteld tijdens een oefening!

*Alle activiteiten worden aangeboden onder de voorwaarden en regels n.a.v. de actuele maatregelen van de regering / RIVM.

Kennismaking?

Weet jij niet zeker of Voetbalacademie Noord je verder kan helpen je te ontwikkelen als speler, speelster of keeper kom dan op zondag 29 november een keer vrijblijvend meetrainen op de locatie van Achilles 1894 (Assen) van 10.00 – 11.15 uur. Op deze ochtend kan er kennis worden gemaakt met onze werkwijze en kun jezelf ervaren wat het inhoud.

Het enige wat je moet doen is een mail sturen naar ons met daarin vermeld je naam, leeftijd en geef even aan of je een speler, speelster of keeper bent. Je ontvangt dan van ons een reactie met meer informatie.

Data en tijden:

Op zondag 29 november  start de eerste training van de wintercyclus op de locatie van Achilles 1894 (Assen).

De training start om 10.00 uur (graag 5 minuten voor aanvang startklaar op het veld staan) en duurt tot 11.15 uur.

De overige trainingsdata zijn:
zondag 6-13 december, 10-17-24 januari .

Kosten:

De kosten voor zes trainingen bedraagt €49,00 per deelnemer.

De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 10 kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie of samen met deelnemers van ongeveer hetzelfde niveau.  Je hoeft niet lid te zijn van een vereniging, iedereen kan zich opgeven!