Wat gaan we allemaal doen?

Tijdens de Crazy Soccer Days wordt er onder leiding van ervaren trainers in het jeugdvoetbal een zeer gevarieerd voetbalprogramma afgewerkt. Het voetbalprogramma bestaat voor zowel spelers als keepers uit spetterende voetbalvormen van 1 vs 1 naar uiteindelijk 11 vs 11, allerlei voetbal(toernooi)varianten,uitdagende   pass- en trapvormen en afwerkvormen. Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan individuele techniekvormen zoals; schijn- en passeerbewegingen met/zonder weerstand. Deze vormen worden vaak aangeboden in combinatie met snel voetenwerk en/of coördinatieoefeningen.
Tot slot besteden we veel aandacht aan voetbalspelvormen. Dit zijn leuke vormen waarbij de deelnemers op een ontspannen manier met de bal bezig zijn, maar toch stoom kunnen uitblazen. 

Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 18.00 uur (crazy!?).

Deelnamekosten, locatie en data:

De deelnamekosten bedraagt €49,- per deelnemer.

  • Donderdag 29 en vrijdag 30 april bij Achilles 1894 (Assen).  
  • Maandag 3 en dinsdag 4 mei bij Achilles 1894 (Assen).
Korting: doe je alle data mee, korting  €15,- per deelnemer op totaalbedrag (alle dagen variatie in programma).

Wat wordt er aangeboden?

  • Professionele trainingen o.l.v. ervaren en gemotiveerde trainers in het jeugdvoetbal met met persoonlijke aandacht.
  • Unieke voetbalervaring door op 1 dag allerlei partijvarianten te spelen plus fantastische voetbalonderdelen af te werken.
  • Eten, drinken en versnaperingen gedurende de dag.
  • Alle deelnemers vallen onder onze collectieve verzekering.

Leeftijden:

Jongens en meiden geboren in de jaren: 2006 t/m 2015.
De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 8-12 kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie. Natuurlijk houden we rekening met het onderlinge niveau en de wensen van deelnemers.

Je hoeft niet lid te zijn van een vereniging. Het is een clubonafhankelijke activiteit. Iedereen kan zich opgeven!

Inschrijven:

Dus wil jij in de voorjaarsvakantie iets compleet anders doen en toch actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement. Je kunt je opgeven door op de groene button te klikken.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@voetbalacademienoord.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

*Alle activiteiten worden aangeboden onder de voorwaarden en regels  n.a.v. de nieuwe maatregelen van de regering / RIVM.